Пресцентър МС Ще има ли виновни с партиен билет в ГЕРБ

...
Пресцентър МС Ще има ли виновни с партиен билет в ГЕРБ
Коментари Харесай

Почва ли Борисов чистка в ГЕРБ за назидание

Пресцентър МС 

Ще има ли отговорни с " партиен билет " в ГЕРБ за ситуацията на партията след изборите?

В съвсем всички бастиони на партията по градове изборният резултат е внезапно надолу спрямо предходните избори. 

Интересен разбор прави

Бойко Борисов е прочут със своята безкомпромисност към екипа около себе си и ниската толерантност към неточности. Неслучайно постоянно е подстрекавал „ подчинените “ си да поемат персонална отговорност и то в бързи периоди. В последния мандат се случиха цели 15 министерски рокади, на фона на 17 министерства и двама вицепремиери, а в течение на трите държавни управления под негово управление са били заменени внушителните 34 министри.

ГЕРБ регистрираха изборните резултати без Борисов

С оглед на най-слабия резултат на парламентарни избори, както и явното отстъпление в области, считани за бастиони на партията, да чакаме огромни промени наподобява резонно. Това беше потвърдено и на конференцията в партийната централа.

Виновниците по райони

Вчера Тома Биков не скри, че ГЕРБ не са се показали добре в два от трите софийски МИР-а, и би трябвало да се види за какво се е случило по този начин. Той позволи да има промени в партията, с цел да се „ отвори “ и да бъде адекватна по отношение на новата обстановка. Като аргумент посочи умора и изчерпване в редиците и структурите. Биков посочи, че какви ще бъдат измененията в ГЕРБ ще разгласи Борисов.

Продължение в 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР